RESOLVA og JUC præsenterer årets vigtigste konference om legal tech og fremtidens jurist med førende internationale navne og nogen af de stærkeste juridiske praktikere fra Danmark, der vil dele af deres viden og indsigter i modernisering af juridiske funktioner med legal tech og nye måder at levere juridiske services på.

På denne konference får du den nyeste viden og skarpe analyser af legal tech og fremtidens jurist med nogle af verdens førende eksperter.

Således præsenterer vi den – på verdensplan – førende forsker i den juridiske teknologi og dens konsekvenser for den juridiske profession, professor Richard Susskind samt en række førende praktikere bl.a. Bjarne P. Tellmann, General Counsel i GlaxoSmithKline-gruppen og Chris Fowler, General Counsel fra BT Group samt erfarne danske praktikere fra bl.a. Novo Nordisk, Dell Technologies og Sandvik.

På konferencen adresseres en række centrale emner:

  • Fremtidens in-house jurist og juridiske funktion
  • Drift af in-house funktioner som en forretning
  • Praktiske erfaringer med digital transformation af juridiske teams
  • Brug af ”hybrid staffing” og ALSP’er
  • Compliancekultur ved hjælp af standardteknologi
  • Optimering af juridiske operationer med legal tech mv.

Kom til konferencen med det stærkeste line-up på disse emner i flere år, hvor du får den nyeste viden og de skarpeste indsigter og analyser.

Konferencen afholdes på Copenhagen Marriott Hotel, d. 26. april 2022 kl. 8:30 – 17:00

Se hele programmet og tilmeld dig på https://juc.dk/produkter/digital-lawyer-konferencen-legal-tech-og-fremtidens-jurist