En gang imellem støder man i virksomheder på en holdning om, at ”jurister er gode til at håndtere risici, men at det er i andre dele af virksomheden, at værdien skabes”.

De fleste jurister (og mange ikke-jurister) kan blive enige om, at det udsagn godt kan tåle lidt nuancering. Men når nu den holdning forekommer, så er det jo nærliggende at overveje, om man selv i sin juridiske afdeling har skabt et overblik over, hvilken værdi, der egentlig skabes ved det arbejde, der udføres? Hvad er f.eks. værdien af de kontrakttyper og vilkår, som anvendes, og hvad er alternativerne? På hvilke områder skaber den juridiske afdeling mest værdi, og hvor meget er det i kroner og ører? Prioriteres kræfterne konsekvent på de sager, som skaber størst værdi, eller er der potentielt mere værdiskabende sagstyper og initiativer, som man aldrig rigtig når til?

Hos Resolva er vi passionerede omkring at levere juridiske løsninger, der er nytænkende, værdifokuserede og bygger på et stærkt juridisk fundament. Vores mission er at forøge værdien af juridiske ydelser ved at gøre dem mere integrerede, kommercielt fokuserede og operationelle.

Med den type ydelser kan der aktivt skabes værdi – også for din virksomhed – og når du hører om vores priser, vil du opdage, at der ikke er lang vej til værdiskabelse.

Kontakt os på info@resolvalaw.com eller tlf. 70605997 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

RESOLVA – Juridisk, kommerciel og operationel kvalitet.