RESOLVA etablerer et Corporate Support team, som Anders skal opbygge. Corporate Support teamet vil fortsætte udviklingen af RESOLVAs løsninger og yde support til vores Resolvers i felten for dermed at sikre levering af højeste kvalitet til RESOLVAs kunder.

Anders har selv været med som Resolver siden RESOLVAs start og vil i sin nye rolle trække på sin erfaring fra mange både kortere og længerevarende opgaver hos RESOLVAs kunder:

”Som uddannet advokat er det enormt berigende at komme helt ud i fronten hos virksomhederne og se, hvordan juridisk rådgivning bedst omsættes til praktiske og brugbare løsninger, og hvilke udfordringer der kan opstå undervejs. Ved at være en del af teamet hos kunden bliver man meget klogere på, eksempelvis hvilke operationelle og kommercielle hensyn der skal tænkes ind, for at man rammer plet i den konkrete situation.”

Anders har cirka 10 års erfaring fra advokatbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet med komplekse kommercielle kontrakter, transaktioner og regulatorisk rådgivning. Herudover har han erfaring som in-house jurist i en stor energivirksomhed.  

Anders har også praktisk erfaring med udvikling og implementering af juridiske løsninger baseret på LegalTech, og RESOLVAs Corporate Support team vil have særlig fokus på brugen af digitale værktøjer både i de løsninger, der udvikles i samarbejde med RESOLVAs kunder, samt i supporten af Resolvers.     

”Jeg glæder mig meget til at være en del af RESOLVAs spændende udvikling og til at lave nye juridiske løsninger af høj kvalitet, der passer ind i vores kunders virkelighed”, afslutter Anders.

Kontakt Anders på tlf. 60623473 eller anders.berg@resolvalaw.com for at høre mere om, hvad Anders og vores mange andre dygtige jurister kan tilbyde din virksomhed.

RESOLVA – Juridisk, kommerciel og operationel kvalitet.