Vi er rigtig glade for at præsentere RESOLVAs nye Recruitment Director Christina Balling Schmidt!

Christina har mere end 15 års erfaring som advokat og in-house jurist fra førende danske advokatkontorer og finansielle virksomheder, senest som associeret partner hos Accura i København. Christina har særligt fokuseret på bank- og finansieringsret og har arbejdet med en bred vifte af komplekse finansieringstransaktioner og regulatoriske problemstillinger. Derudover har Christina erfaring med ledelse. I den nye rolle som Recruitment Director hos RESOLVA vil Christina derfor kunne trække på omfattende juridisk og praktisk erfaring i forhold til at kunne identificere de rette faglige og personlige kompetencer til en juristrolle, både som advokat på et advokatkontor og som in-house jurist i en virksomhed.

Jeg synes, at RESOLVA er en utroligt spændende og nytænkende virksomhed, som på meget kort tid har fået virkelig godt fat i markedet, både inden for rekruttering og inden for insourcing og outsourcing løsninger for juridiske afdelinger. På baggrund af min egen erfaring med rekruttering og headhunting ser jeg en stor værdi i, at en recruiter har den samme faglige baggrund som jobkandidaterne og kender markedet indgående indefra. Stillingen som Recruitment Director hos RESOLVA giver mig muligheden for at bringe min juriske baggrund i spil på en ny og spændende måde, og jeg glæder mig meget til at hjælpe RESOLVAs kunder med at finde de bedste kandidater til juriststillinger via min egen erfaring fra faget, mit netværk og mit markedskendskab”, fortæller Christina.

Kampen om de største juridiske talenter er tiltaget i de senere år, og vi forventer hos RESOLVA, at denne udvikling vil fortsætte. Rekruttering af de rette jurister og sammensætning af det rigtige juridiske team hører til blandt de vigtigste beslutninger, som man i løbet af året træffer som juridisk chef eller partner på et advokatkontor. Så det er afgørende, at man i sin rekrutteringsproces får adgang til de bedste kandidater og den mest kvalificerede rådgivning. Hos RESOLVA har vi et juridisk netværk i særklasse, og vi er passionerede omkring at finde den bedste løsning til virksomheder og advokatkontorer – baseret på mange års egen erfaring som både in-house jurister og advokater.

Tilføjelsen af Christina til en nøgleposition i RESOLVAs rekrutteringsteam sker for at styrke RESOLVAs stilling i markedet som det mest specialiserede rekrutteringsbureau, når det kommer til juridiske specialist-, generalist- og lederstillinger i førende virksomheder og advokatkontorer.

Kontakt Christina på tlf. 30103918 eller christina.schmidt@resolvalaw.com for at høre mere om, hvad RESOLVA kan tilbyde din virksomhed.

RESOLVA – Juridisk, kommerciel og operationel kvalitet.