RESOLVA – Studentermedhjælper

Bliv studentermedhjælper i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed

Kunne du tænke dig at blive studentermedhjælper i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed og få indsigt i, hvordan den juridiske rolle er ved at udvikle sig, hvilke krav, der i fremtiden vil blive stillet til de bedste jurister, og meget mere?

RESOLVA er en ny og moderne rådgivningsvirksomhed, som bistår førende virksomheder og advokatkontorer med permanent rekruttering af de bedste jurister og har et stort team af erfarne jurister, Resolvere, som løser juridiske opgaver hos større virksomheder på projektbasis som en integreret del af kundens eksisterende teams. Vi rådgiver bl.a. inden for områderne M&A, kontrakter og compliance, og dækker en bred vifte af specialer.

Opgaverne

Som studentermedhjælper vil du primært yde support til vores rekrutteringsforretning, hvor vi hjælper førende virksomheder inden for mange forskellige brancher og advokatkontorer med søgning af de bedste kandidater til juridiske stillinger på alle niveauer lige fra legal counsel til juridisk chef / partner. Dine opgaver vil bl.a. bestå i at søge på og identificere egnede kandidater til juridiske stillinger, håndtere jobopslag og ansøgninger, kommunikere med kandidater samt hjælpe med strukturering af arbejdsgangene for vores rekrutteringsaktiviteter.

Herudover kan der være opgaver relateret til vores konsulentforretning, hvor dit arbejde bl.a. kan bestå i at supportere vores juridiske konsulenter eller corporate team med kontraktsarbejde, informationssøgning mv.

Endelig vil du kunne hjælpe til med forskellige administrative opgaver eller opgaver relateret til markedsføring, hvorfor det er en fordel at være fortrolig med grafiske værktøjer samt naturligvis office-pakken og andre digitale redskaber.

Om dig

Vi forestiller os, at du læser jura eller erhvervsjura. Du skal have lyst til at arbejde med mennesker og være nysgerrig omkring rekruttering generelt eller den juridiske profession, og hvor den bevæger sig hen. Endvidere skal du være struktureret og grundig i din tilgang til opgaveløsning.   

Vi tilbyder

Vi har attraktive kontorer i Havnegade meget centralt i København, og vi kan tilbyde god fleksibilitet i forhold til at sikre, at dit arbejde kan tilrettelægges bedst muligt i forhold til studie og andet. Vi arbejder for nogen af Danmarks største virksomheder, og du vil igennem arbejdet hos os få værdifuld erfaring og netværk, som du vil kunne trække på i resten af din karriere. Arbejdstiden er ca. 15 pr. uge.

Ansøgning og kontakt

Hvis du genkender den profil, vi leder efter hos dig selv og finder denne mulighed attraktiv, bedes du ansøge her og vedlægge et CV og anden relevant dokumentation. Der vil blive holdt samtaler løbende.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Christina Balling Schmidt på tlf. 30 10 39 18 eller Mikkel Falkenberg på tlf. 29 99 30 65.

Overblik

Ansøgning

Du kan søge jobbet ved at følge knappen herunder.