Bliv resolver

Få et fleksibelt arbejdsliv uden at gå på kompromis med dine ambitioner

RESOLVA forøger værdien af juridisk rådgivning for virksomheder ved at gøre den mere integreret, kommercielt fokuseret og operationel samtidig med, at vi skaber en optimal udviklingsplatform for jurister – både professionelt og personligt.

Som Resolver kan du skabe balance mellem arbejde og fritid, uden din karriere sættes på pause.

Vi søger løbende jurister og erhvervsjurister med minimum 3 års erfaring fra in-house roller og/eller advokatkontorer, som har erfaring med selvstændigt at levere kommercielt orienteret juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder på højt fagligt niveau og har lyst til at blive en del af fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed.

Accelerér din udvikling, i den retning du ønsker. Hos RESOLVA får du adgang til at arbejde hos førende virksomheder inden for de områder, du er passioneret omkring og ønsker at udvikle.

At være Resolver er en moderne og fuldt fleksibel arbejdsform, hvor du selv bestemmer over din tid, hvor meget du vil arbejde og i hvilke egne af landet.

Gennem opdrag hos nogle af landets største og mest interessante virksomheder, videreudvikler du dine juridiske færdigheder og netværk, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for at tage næste skridt i din karriere, når du ønsker det.

Vi arbejder integreret med vores kunder enten som en del af et juridisk team eller som virksomhedens eksterne juridiske funktion, og kan derfor tilbyd tæt kundekontakt, hvor du bliver kundens point of access.

Som Resolver er du en del af RESOLVAs team, og bliver hele tiden støttet af RESOLVA med mulighed for sparring, værktøjer og standarder.

RESOLVA udgør et fagligt og socialt fællesskab, du altid kan sparre med, og som bakker dig op og støtter dig i dine opgaver og i udviklingen af en karriere som moderne jurist.

RESOLVAs vederlagsmodel sikrer, at du får et konkurrencedygtigt vederlag, hvor hovedparten af kundens betaling går til dig.

Join the movement

Bliv en del af RESOLVA

Som Resolver bliver du både en integreret del af kundens team og en del af RESOLVAs team og netværk. Vi sørger for, at du får den support du har brug for, for at hver opgave bliver en succes, og for at du kan trives i rollen som konsulent og få et optimalt samarbejde med kunden. Vi er med hele vejen, og du kan altid trække på os eller Resolvere med andre specialer, når der er brug for det.

Fleksibelt og udfordrende arbejdsliv

Som fleksibel rådgiver, får du fuld kontrol over din tid, og kan designe dit arbejdsliv på dine egne præmisser. Det er en moderne arbejdsform, som gør det muligt at skrue op og ned som det passer ind i din hverdag og situation, samtidig med at du har interessante og udfordrende opgaver.

Bliv resolver