Legal talent

Specialiseret juridisk rekruttering

RESOLVAs specialiserede juridiske rekruttering bygger på faglighed, netværk og brancheindsigt og sikrer virksomheder og advokatkontorer adgang til markedets bedste juridiske talent.

Vores rekrutteringsteam ledes af tidligere advokater og in-house jurister med årtiers erfaring fra ledende positioner i advokatfirmaer og virksomheders juridiske afdelinger. Vi ved, hvad der skal til for få succes som virksomhedsjurist og advokat, og vi har markedets højeste grad af specialisering og bedste netværk for talentfulde jurister.

Jobopslag

Danske Bank – Chief Legal Counsel

Her kan i skrive et uddrag som vil komme frem på siden.

Novo Holdings – Compliance Lead

Her kan i skrive et uddrag som vil komme frem på siden.

BeGreen – Senior Legal Counsel – EPC

Her kan i skrive et uddrag som vil komme frem på siden.

AIP Management – Compliance & ESG Officer

Job description RESOLVA is assisting AIP Management with the recruitment of a Compliance & ESG Officer to further develop and …

Omada – Senior Legal Counsel

Job description RESOLVA is assisting Omada with the recruitment of an experienced and dedicated lawyer (cand.jur or cand.merc.jur) for the …

Corit Advisory – Senior Associate / Director

Jobbeskrivelse RESOLVA bistår CORIT Advisory med rekruttering af en dygtig Senior Associate/Director. CORIT Advisory har som led i en målsætning …

DSV – Senior Legal Counsel – Corporate Projects

JOB DESCRIPTION RESOLVA is assisting DSV with the recruitment of an ambitious and talented lawyer with solid legal skills, experience …

RESOLVA – Legal Consultant / Senior Legal Consultant

Jobbeskrivelse Er du en dygtig jurist eller cand.merc.jur, der er interesseret i selv at sætte retningen for næste skridt i …

HVORFOR VÆLGE SPECIALISERET JURIDISK REKRUTTERING

Juridisk specialisering

Vores recruiters har juridisk baggrund som advokater og virksomhedsjurister, herunder som partnere på større advokatkontorer og ledende jurister i førende virksomheder.

Denne baggrund giver os de bedste forudsætninger for at identificere kandidater og vurdere deres juridiske, kommercielle og organisatoriske kompetencer og potentiale i forhold til din virksomheds behov.

Unikt netværk

RESOLVA har en omfattende talentdatabase af høj kvalitet og et unikt netværk med markedets bedste talenter, der sikrer vores kunder adgang til de bedste talenter samt en hurtig og effektiv proces.

Markedsindsigt

Som førende inden for markedet for specialiseret juridisk rekruttering har vi omfattende indsigt i udbud og efterspørgsel inden for de enkelte juridiske specialer. Vi har endvidere kendskab til niveau og udvikling i markedsvilkår, herunder løn og andre ansættelsesvilkår.

Interim løsninger

RESOLVA kan tilbyde juridisk support fra dygtige jurister med relevant specialisering på fleksible og attraktive vilkår, indtil den valgte kandidat tiltræder.

Vi kan både tilrettelægge denne support som indstationering på en fast ugentlig basis og som løbende ad hoc support inden for relevante juridiske specialer.

DIN KARRIERE ER VORES PASSION