Corit Advisory – Senior Associate / Director – POSITION FILLED

Jobbeskrivelse

RESOLVA bistår CORIT Advisory med rekruttering af en dygtig Senior Associate/Director.

CORIT Advisory har som led i en målsætning om at blive et nordisk tax powerhouse lagt en vækststrategi. Som led i denne strategi søger CORIT Advisory en eller flere dygtige skattespecialister med kendskab til international selskabsskat, som brænder for at rådgive på et højt fagligt niveau og skabe løsninger og værdi for kunder.

Du vil beskæftige dig med nogle af de mest komplicerede og interessante problemstillinger vedrørende alle aspekter af international selskabsbeskatning. CORIT Advisory bistår både med in-bound og out-bound skatterådgivning for virksomheder, dog med et overvejende fokus på out-bound opgaver, hvor CORIT Advisory arbejder tæt sammen med kunden og også påtager sig bredere project management og tax policy opgaver for nogle af de mest interessante og betydningsfulde virksomheder.

Du vil arbejde sammen med nogle af de skarpeste faglige profiler i branchen.

CORIT Advisory søger en ambitiøs holdspiller, som har højt energiniveau og som er fagligt nysgerrig. Til denne stilling er en vis erfaring en forudsætning, og der er betydeligt udviklingspotentiale.

Stillingen vil appellere til en person:

 • Som trives godt i uformelle omgivelser i en lille organisation uden bureaukrati og stramme procedurer.
 • Som lægger stor vægt på et inspirerende fagligt og kollegialt miljø med en stejl læringskurve.
 • Som ser fordele ved at drive en fokuseret og helt uafhængig forretning indenfor højt specialiseret skatterådgivning.
 • Som sætter pris på selvstændighed og medindflydelse.
 • Som arbejder selvstændigt under ansvar.
 • Som har humor og ikke er selvhøjtidelig.

Ansvarsområder

Som Senior Associate / Director vil dine arbejdsområder bl.a. omfatte:

 • Rådgivning af internationale virksomheder om en bredde af internationale selskabskatteretlige problemstillinger
 • Ansøgere med interesse for følgende områder prioriteres:
  • M&A og private equity
  • International selskabsskat
  • Tax policy og advocacy
  • Family offices
  • Transfer pricing
  • Incitamentsprogrammer/aktieløn

Du bliver en del af et tæt samarbejdende team, hvor stemningen og tonen er uformel og ambitionerne høje. Du vil arbejde nært sammen med de øvrige specialister i CORIT Advisory samt virksomhedens kunder, der bruger CORIT Advisory som både sparringspartner og rådgiver.

Rapportering til

Rapportering til: Partnerne i CORIT Advisory

Din titel: Senior Associate / Director

Ideelle kompetencer

Uddannelse: Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. med minimum 5-7 års erfaring inden for skatteområdet efter endt studium.

Juridisk specialisering: Du har opbygget en stærk interesse og faglig specialisering inden for international selskabsskat og har erfaring med at arbejde med komplekse skatteretlige problemstillinger. Du er grundig i din analyse, herunder i afdækningen af de relevante juridiske kilder.

Rådgivningserfaring: Du har erfaring fra et advokatfirma, anden rådgivningsvirksomhed, hvor du selvstændigt har været vant til at sætte dig ind i komplekse skatteregler og rådgive dine interne stakeholders eller eksterne kunder på et højt fagligt niveau samt indgå i dialog med eksterne parter, f.eks. skattemyndigheder.

Forretningsindsigt: Du har via erfaring fra en virksomhed eller som ekstern rådgiver for virksomheder en god forretningsforståelse og kender til beslutningsprocessen og vigtigheden af samspillet mellem flere faggrupper i en større virksomhed.

Personlige kompetencer

Kvalitetsbevidst og ansvarlig: Du lægger vægt på kvalitet og ansvarlighed i løsningen af en opgave, og du sikrer altid, at dine arbejdsresultater er gennemarbejdede og velovervejede inden for rammerne af de givne tids- og budgetmæssige vilkår.

Arbejdsform og stakeholder management: Du opsøger og opbygger relationer med interne og eksterne samarbejdspartnere og kunder, og du evner både at indgå i fællesskaber omkring projekter med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere samt at løfte opgaver alene.

Kommunikation: Du er en stærk kommunikator, der kan relatere en kompleks og ofte teknisk skatteretlig problemstilling til en forretningsmæssig kontekst og præsentere den på en klar og let forståelig måde.

Holdspiller: Du er en stærk holdspiller og forstår vigtigheden af at sparre med dine kollegaer for at sikre de bedste resultater og den optimale gensidige udvikling.

Ansættelsevilkår

ANSÆTTELSESVILKÅR: 

CORIT Advisory kan tilbyde dig en spændende og udviklende rolle blandt førende skattespecialister i en unik og succesfuld skatterådgivningsvirksomhed med en eftertragtet kunde- og sagsportefølje. Du vil blive en vigtig og integreret del af et lille team i en flad organisation, hvor der lægges stor vægt på samarbejde og både faglig og personlig udvikling.

CORIT Advisory holder til i moderne lokaler i Lyngby og tilbyder dig en konkurrencedygtig løn og en god work-life balance i et arbejdsmiljø med de bedst tænkelige muligheder for faglig udvikling og fordybelse i kombination med løsning af nogle af de mest spændende og udfordrende opgaver for førende globale virksomheder.

Overblik

Ansøgning

Du kan søge jobbet ved at følge knappen herunder.