RESOLVA – Legal Consultant / Senior Legal Consultant

Jobbeskrivelse

Er du en dygtig jurist eller cand.merc.jur, der er interesseret i selv at sætte retningen for næste skridt i din karriere med spændende og alsidige opgaver som in-house jurist for førende danske virksomheder? Så er RESOLVA måske det rette match for dig.

Om RESOLVA

RESOLVA tilbyder juridisk rådgivning og support til virksomheder på en moderne og fleksibel måde. Vores mission er at forøge værdien af juridisk rådgivning for virksomheder ved at gøre den mere integreret, kommercielt fokuseret og operationel samtidig med, at vi skaber en optimal udviklingsplatform for jurister – både professionelt og personligt.

Vi søger

Vi har mange spændende projekter for vores kunder og søger derfor jurister med minimum tre års erfaring fra advokatbranchen, konsulentbranchen eller in-houseroller, som har lyst til at videreudvikle deres erfaring med selvstændigt at levere kommercielt orienteret juridisk rådgivning til erhvervsvirksomheder på højt fagligt niveau inden for ét eller flere af følgende specialer:

  • Kommercielle kontrakter og generel corporate support
  • M&A og selskabsforhold
  • Ansættelsesret
  • GDPR
  • Compliance
  • IT-ret
  • Udbud
  • Life science
  • Bank & finans
  • Fast Ejendom & Entreprise

Som Legal Consultant skal du have mod på at levere juridiske løsninger, der bygger på en kombination af et solidt fagligt niveau og kommercielle og operationelle hensyn. Du kommer til at arbejde med andre faggrupper, drive processer og yde din rådgivning i et direkte samspil med kunden. Du skal derfor være en holdspiller, der er fokuseret på at skabe løsninger, der fungerer såvel juridisk som kommercielt og operationelt.

Vi tilbyder

Hos RESOLVA får du mulighed for at udvikle dig på de områder, der spiller til dine juridiske styrker, interesser og dit kommercielle mindset. Vi arbejder integreret med vores kunder, der er nogle af landets største og mest interessante virksomheder, oftest som en del af virksomhedens juridiske team. Du vil altså både videreudvikle dine juridiske færdigheder og udvide dit netværk, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for en god videre karrierevej.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsform, hvor du selv kan have indflydelse på, hvor meget du vil arbejde og i hvilke egne af landet.

Udover tæt kundekontakt tilbyder vi dig at blive en del af RESOLVA’s team, som udgør et fagligt og socialt fællesskab, du altid kan sparre med, og som bakker dig op og støtter dig i dine opgaver og i udviklingen af en karriere som moderne jurist.

Vi tilbyder et konkurrencedygtigt vederlag og en moderne og fremtidsorienteret tilgang til juridisk rådgivning. Vi opererer både med mulighed for at være tilknyttet som selvstændig og lønmodtager. 

Overblik

Ansøgning

Du kan søge jobbet ved at følge knappen herunder.