RESOLVA – STUDENTERMEDHJÆLPER

Bliv studentermedhjælper inden for digital markedsføring i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed

Kunne du tænke dig at blive studentermedhjælper i fremtidens juridiske rådgivningsvirksomhed og få en stor rolle i udviklingen og implementeringen af vores digitale markedsføring og kommunikation?

RESOLVA er en ny og moderne rådgivningsvirksomhed, som bistår førende virksomheder og advokatkontorer med permanent rekruttering af de bedste jurister og har et stort team af erfarne jurister, Resolvere, som løser juridiske opgaver hos større virksomheder på projektbasis som en integreret del af kundens eksisterende teams.

Vi søger en kreativ og initiativrig studentermedhjælper med teknisk flair, grafiske evner og æstetisk sans, der kan supportere vores digitale markedsføring og kommunikation på sociale medier som LinkedIn samt på vores hjemmeside.

OPGAVERNE

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Bidrag til markedsføringstiltag og branding
  • Skabe og udgive indhold på sociale medier
  • Udarbejdelse og redigering af grafisk materiale, billeder og film til hjemmeside og LinkedIn
  • Skrive blogindlæg, nyhedsbreve og andet content
  • SEO
  • Redigere og opsætte tekster
  • Evt. hjælpe med at opdatere og vedligeholde hjemmeside

OM DIG

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse, f.eks. inden for kommunikation og digitale medier, grafisk design eller som markedsføringsøkonom.

Derudover er det vigtigt at du kan arbejde struktureret og selvstændigt, og det er derfor en fordel at have erfaring med den type opgaver, der indgår i stillingen.

VI TILBYDER

Vi har attraktive kontorer i Havnegade meget centralt i København, og vi kan tilbyde god fleksibilitet i forhold til at sikre, at dit arbejde kan tilrettelægges bedst muligt i forhold til studie og andet. Vi arbejder for nogen af Danmarks største virksomheder, og du vil igennem arbejdet hos os få værdifuld erfaring og netværk, som du vil kunne trække på i resten af din karriere. Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge.

ANSØGNING OG KONTAKT

Ansøgning, CV og andet relevant materiale, f.eks. portfolio og referencer, sendes via linket til højre. Der vil blive holdt samtaler løbende.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Anders Berg Christiansen på tlf. 60 62 34 73 eller Mikkel Falkenberg på tlf. 29 99 30 65.

Overblik

Ansøgning

Du kan søge jobbet ved at følge knappen herunder.