Legal team

Løbende juridisk support

Med Legal Team outsourcer jeres virksomhed hele eller dele af det juridiske arbejde til RESOLVA på fleksible og attraktive vilkår. Vi sammensætter et team, der kan integrere med jeres virksomhed og bistå med juridisk support i det omfang og inden for de specialer, som ønskes. Vores team af jurister dækker de væsentligste erhvervsretlige specialer og kan både bistå bredt med løbende opgaver eller besvare mere specialiserede forespørgsler ad hoc.

RESOLVA kombinerer jura med kommerciel, operationel og teknologisk forståelse.

VI SAMMENSÆTTER ET LEGAL TEAM EFTER JERES BEHOV

Juridiske specialister

Juridiske chefer

Paralegals

Project managers

Drift og digitalisering

Dokument standarder

HVORFOR VÆLGE LEGAL TEAM

Undgå faste Lønomkostninger

få værdien af et helt team

Fuldt fleksibelt

fokus på at skabe kommerciel værdi

attraktive priser

Vi sørger for, at I altid møder en erfaren kommerciel jurist, der kender jeres virksomhed og kan levere hurtig, praktisk og værdiskabende rådgivning, der tilgodeser jeres kommercielle behov.

Mikkel Falkenberg

Chief Executive Resolver

LEGAL TEAM MODELLER

Outsourcing af juridisk funktion

Denne løsning vælges af virksomheder med behov for løbende juridisk support, som ikke har egen juridisk funktion. Her sammensætter RESOLVA et team af jurister med de rette specialer, der løbende kan bistå med kommercielt orienteret juridisk bistand, uanset om det drejer sig om rådgivning, kontraktudarbejdelse, forhandlinger, projekter eller regulatoriske forhold.

Team support

Denne løsning vælges af virksomheder med eget juridisk team, der løbende får opgaver, som de ikke har tid til at håndtere, eller som kræver særlig specialisering. Her kan RESOLVA fungere som en fleksibel forlængelse af virksomhedens eksisterende team. Vi øremærker erfarne og forretningsvante jurister med de rette specialer, der lærer jeres virksomhed at kende og kan træde til fast eller når behovet opstår.

Projekt support

Denne løsning vælges af virksomheder, der periodevis indgår i projekter, hvor der er brug for ekstra kræfter til med kort varsel at indgå i projekter. Her kan RESOLVA have et team klar bestående af jurister og paralegals med branchemæssig indsigt og projekterfaring, der kan bistå med project management, juridisk support, anden administrativ support mv.