SENIOR LEGAL CONSULTANT MED SPECIALISERING INDEN FOR BANK OG FINANS

Appetizer

Har du lyst til et fleksibelt arbejdsliv med spændende opgaver inden for bank og finans hos førende danske virksomheder? Så er muligheden for at blive Senior Legal Consultant hos RESOLVA måske noget for dig.

RESOLVA søger jurister og erhvervsjuridiske rådgivere med kompetencer inden for bank og finans til at bistå med opgaver på det finansielle område. Vi søger profiler med erfaring fra in-house stillinger og / eller advokatkontorer, som kan levere kommercielt orienteret juridisk rådgivning på højt fagligt niveau inden for emner relateret til bank og finans.

Er du en dygtig jurist / erhvervsjuridisk rådgiver, der er interesseret i et fleksibelt arbejdsliv med stor indflydelse på din tid og retningen i din karriere, og har du lyst til at løse spændende og alsidige opgaver fra en professionel konsulentplatform for førende finansielle virksomheder og advokatkontorer inden for områder som finansiel regulering, ESG, compliance (sanctions og AML), finansieringstransaktioner og corporate governance, så er muligheden for at blive Senior Legal Consultant hos RESOLVA måske noget for dig.

Som Senior Legal Consultant skal du være fokuseret på at skabe gode juridiske løsninger, der fungerer kommercielt og operationelt. Du vil arbejde på freelance basis og kan selv bestemme, hvor meget du vil arbejde. Opgaverne varierer i varighed og type og spænder mellem alt fra ad-hoc support på konkrete projekter / transaktioner og enkeltstående forespørgsler til længerevarende fast support til en virksomhed, fx som supplerende juridisk ressource i forbindelse med et barselsvikariat.

Du vil blive en integrereret juridisk ressource hos vores kunder, hvilket udgør et unikt fundament for at skabe en tæt relation til virksomheder. Via RESOLVA-netværket får du desuden adgang til et fællesskab blandt erfarne jurister, som vægter integritet og faglighed højt, og som støtter dig i den konkrete opgaveløsning og udviklingen af din karriere. 

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt Christina Schmidt på tlf. 3010 3918, eller send en ansøgning med CV og anden relevant dokumentation via:

https://resolvalaw.com/bliv-resolver/

RESOLVA er en alternativ udbyder af juridiske ydelser, som tilbyder fleksible juridiske løsninger til virksomheder. Vi tilbyder midlertidig og løbende juridisk konsulentbistand. Enten som supplement til virksomheders egne interne juridiske teams eller som en fuld in-sourcing-løsning, hvor RESOLVAs konsulenter fungerer som virksomheders eneste interne juridiske ressource. Læs mere på www.resolvalaw.com.

Relaterede artikler