VELKOMMEN TIL CAMILLA KROGH!

Appetizer

Vi byder velkommen til RESOLVAs nye Legal Recruiter, Camilla Krogh!

Camilla har flere års erfaring fra advokatbranchen og som in-house jurist, senest som Legal Counsel hos revisions- og konsulentvirksomheden EY i København. Camilla har i sin karriere beskæftiget sig med en bred vifte af juridiske områder, herunder selskabsret, kontraktsret, ansættelsesret og persondata. I den nye rolle som Legal Recruiter hos RESOLVA, vil Camilla fokusere på specialiseret juridisk rekruttering og trække på sin juridiske, kommercielle og organisatoriske erfaring til at identificere de største talenter til juridiske roller i virksomheder og advokatkontorer.

”Jeg synes, at RESOLVA er en rigtig spændende virksomhed, som tilbyder både fleksible og moderne juridiske løsninger til virksomheder og advokatkontorer. Stillingen som Legal Recruiter hos RESOLVA giver mig mulighed for at bruge min baggrund og erfaring på en anderledes måde, og jeg glæder mig til at finde de bedste kandidater og bidrage til gode rekrutteringsoplevelser for både RESOLVAS kunder og kandidater.”

Tilføjelsen af en erfaren jurist med advokatbaggrund som Camilla til vores rekrutteringsteam sker for at videreudbygge RESOLVAs stilling i markedet som det højest specialiserede rekrutteringsbureau til juridiske specialist- og lederstillinger.

Kontakt Camilla på tlf. 51261264 eller camilla.krogh@resolvalaw.com for at høre mere om, hvad RESOLVA kan tilbyde din virksomhed.

Relaterede artikler