Legal Tech

Juridiske løsninger gennem moderne teknologi

I en verden, hvor digitaliseringen ikke bare er en mulighed, men en nødvendighed, har RESOLVA forpligtet sig til at være i forkant med legal tech løsninger. Vi kombinerer dyb juridisk ekspertise med avanceret teknologi for at optimere dine juridiske processer og resultater. Vores tilgang er proaktiv, og vi arbejder tæt sammen med vores klienter for at sikre, at de kan udnytte de nyeste digitaliserings- og automatiseringsteknikker.

Vil du høre mere om legal tech?

Udfyld formularen og vi tager kontakt til dig.

Vores digitale løsninger

Dokumentautomatisering og effektiv kontraktstyring

Juridisk driftsoptimering og digital implementering

Tech screening & fit for purpose anbefalinger

Tekniske udviklingsstrategier og rådgivning

Vores mission er at levere tekniske løsninger, som skaber en robust platform for innovation og vækst i din virksomhed

Dokumentautomatisering og effektiv kontraktstyring

Moderniser og klargør jeres kontrakter ved at udnytte  legal tech løsninger.
Vores tilgang inkluderer:

 • Vi forenkler jeres kontraktskabeloner gennem brugen af legal design principper, hvilket gør dem mere brugervenlige og visuelt tilgængelige.
 • Designer og udarbejder teknisk avancerede, klare og visuelle kontrakter, der effektivt kommunikerer juridiske termer og betingelser.
 • Anvendelse af CLM systemer for at digitalisere og automatisere processer, hvilket forbedrer effektiviteten
 • Opsætning af playbooks for effektiv dataindsamling og -analyse til støtte for forhandlinger og beslutningsprocesser med legal tech.

Juridisk driftsoptimering og digital implementering​

Få specialiseret support fra vores legal tech engineers som har dyb ekspertise i implementeringen af teknologiske løsninger inden for legal operations.
Vi tilbyder blandt andet:

 • Effektiv koordinering og styring af Legal Tech projekter.
 • Change management
 • Fleksible ressourcer til bl.a. digital implementering eller forberedelse af projekter
 • Støtte fra juridiske konsulenter / legal engineers med erfaring fra legal operations, digital transformation og legal tech
 • Implementering af gennemprøvede teknologier og processer for optimal driftseffektivitet.

Tech-screening & fit for purpose anbefalinger

Få et helhedsorienteret perspektiv på legal operations med vores ekspertise inden for legal tech. Vi rådgiver i udvælgelsen og implementeringen af de mest egnede løsninger, der matcher jeres fit for purpose løsninger:

 • Screening og anbefaling af legal tech løsninger tilpasset jeres behov, ønsker og budget
 • Kurateret database med udvalgte leverandører og l teknologiske løsninger – benchmarket mod markedet på funktionalitet og pris
 • Tech-screening af f.eks. contract management, CLM, eSignature, document automation, matter & spend management, AI, GDPR, og andre complianceløsninger og workflow/automatiseringer
 • Shortlisting og dialog med leverandører om pris, vilkår, proces mv.
 • Facilitering af demo og test for at evaluere teknologiernes effektivitet og brugervenlighed.
 • Fuld uafhængighed – RESOLVA tager ikke kommission fra leverandører og giver eventuelle rabatter videre til jer sikrende en objektiv og gennemsigtig rådgivning.

Udviklingsstrategier og digital roadmap

Kom godt i gang med digital transformation for legal tech og undgå dyre fejl:

 • Juridisk rådgivning og analyse af nuværende behov, processer og redskaber.
 • Identificering af pain points og flaskehalse, samt gaps mellem status quo og langsigtede mål
 • Sammensætning af den ideelle service model for legal tech til understøttelse af operationer og forretningsdrift
 • Forslag til specifikke legal tech initiativer og tiltag inden for digitalisering og drift
 •  Strategisk prioritering og planlægning af tiltag, der harmonerer med virksomhedens overordnede strategi og digital roadmap.
 • Change management – sikring af forandring og forankring

FAQ

Legal Tech refererer til brugen af teknologi og software for at understøtte juridiske processer og tjenester. Dette område spænder over alt fra elektroniske databaser for juridisk forskning, til automatiseret dokumentanalyse og kunstig intelligens (AI) der hjælper med at forudsige udfaldet af retssager. Det omfatter også online platforme, der faciliterer juridisk rådgivning og bistand, såvel som værktøjer der hjælper advokater og juridiske afdelinger med at håndtere store mængder af data, kontraktstyring og compliance overvågning. Legal Tech er således designet til at gøre juridiske tjenester mere effektive, omkostningseffektive og tilgængelige for både jurister og deres klienter.

Legal operations anvender en række værktøjer og teknologier for at forbedre effektiviteten i leveringen af juridiske tjenester, f.eks.:

 • Contract Management. Effektiviserer hele livscyklussen for en kontrakt, fra oprettelse til fornyelse eller opsigelse, hvilket gør processen hurtigere og reducerer risikoen for fejl mv.
 • Document automation. Nem oprettelse af dokumenter ud fra centraliserede og opdaterede skabeloner.
 • AI. Kan bl.a. anvendes til gennemgang og analyse af kontrakter, til identificering af risici og usædvanlige eller uacceptable vilkår.
 • Projektstyring og dataanalyse. Løsninger til styring af juridiske projekter samt analyse af store datamængder.

De fleste virksomheder kan få stor gavn af legal operations, ved at følge en trinvis og strategisk tilgang.

De første trin kan være:

 1. Vurdering af nuværende processer: Start med at gennemgå og vurdere de eksisterende juridiske processer for at finde flaskehalse og andre områder, hvor teknologi kan forbedre effektiviteten.
 2. Sæt klare mål: Definer klare, målbare mål for, hvad virksomheden ønsker at opnå med legal operations, såsom omkostningsreduktion, forbedret responstid på juridiske forespørgsler, eller forbedret risikostyring.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med juridisk support.

I praksis bliver Legal Tech anvendt gennem en række softwareløsninger og platforme. For eksempel kan kunstig intelligens anvendes til at forudsige udfaldet af juridiske sager baseret på historiske data, mens blockchain-teknologi kan bruges til at skabe sikre og uforanderlige registreringer af juridiske dokumenter. Desuden anvendes eSignature-teknologi til at underskrive dokumenter digitalt, hvilket sparer tid og ressourcer.
Alt i alt arbejder legal tech på at digitalisere og optimere traditionelle juridiske processer og procedurer.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med juridisk support.

Resolva insights

SENIOR LEGAL CONSULTANT MED SPECIALISERING INDEN FOR BANK OG FINANS

Har du lyst til et fleksibelt arbejdsliv med spændende opgaver inden for bank og finans hos førende danske virksomheder? Så er muligheden for at blive ...

Fordelene ved specialiseret juridisk rekruttering

Hvis du er leder af en juridisk funktion, så ved du alt om, hvor vigtigt det er at have samlet det rigtige juridiske team. Derfor ...

Fleksibilitet, skalérbarhed og færre omkostninger: En introduktion til juridiske konsulenter

Hvis din virksomhed har behov for juridisk support, kan en løsning med juridiske konsulenter være en mulighed. Vi dykker ned i, hvordan juridiske konsulenter kan ...

VELKOMMEN TIL CAMILLA KROGH!

Vi byder velkommen til RESOLVAs nye Legal Recruiter, Camilla Krogh!

Hvad bør du overveje ved overgang fra advokatrollen til virksomhedsjurist?

For mange advokater kan det være en fristende tanke at komme tættere på forretningen, blive en integreret del af et firma og træffe større beslutninger. ...

Legal design: bedre og brugervenlige kontrakter

I denne Insights undersøger vi hvad Legal Design er, og hvorfor det er afgørende for at skabe en positiv brugeroplevelse, der opbygger tillid hos kunden. ...

Legal Design og Design Thinking

Med legal design er fokus på, hvordan juridiske ydelser kan gøres bedre ved at tænke på, hvordan det arbejde, som vi som jurister laver, bliver ...

Visuelle virkemidler i juridiske dokumenter

Hvordan gør man sine kontrakter endnu bedre og mere forståelige? Når man har forbedret sproget, så det er klart og enkelt, er værktøjskassen med visuelle ...